top of page

Ready Set Buy

We're more than just a buyer's agency, we're family!

Industry Trusted Professionals

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имоте основана од Томе Авеловски, кој им помага на инвеститорите и на купувачите на домови успешно да ги стекнат, управуваат и градат своите портфолија на имот од 2015 година. Бришење.

Томе успешно инвестира уште од неговото прво купување на имот на 26-годишна возраст, наскоро сфаќајќи го вистинскиот потенцијал што имотот може да го донесе во нечиј живот. Растејќи без финансиска поддршка што ја имаа многу други околу него, тој беше поттикнат да создаде подобар живот за своето семејство и луѓето околу него. Неговото мото „животот е навистина за помагање на другите“.

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имоте основана токму поради оваа причина. Да им помогнете на секојдневните Австралијци, исто како вас, да создадат подобар живот, постигнувајќи сопственост на домот и финансиска независност преку имот.

Томе и неговата сопруга (Елена) имаат многу стратешки и практичен пристап, откако лично реновирале многу свои имоти за да произведуваат капитал, да го зголемат готовинскиот тек и да го забрзаат растот на нивното портфолио на имот.

Нивниот последен проект за реновирање генерира капитал од 460.000 долари за кратки 18 месеци.

Провери го!

 

Томе, исто така, има искуство во архитектонски продажби и спецификации, работејќи заедно со градители, програмери и архитекти на некои од најпрестижните имоти во Сиднеј вредни над 50 милиони долари.

Без разлика дали сакате да го платите долгот, да го купите вашиот дом од соништата, да ги ставите вашите деца во приватно училиште или универзитет, да одите на раскошен одмор или едноставно да поминувате повеќе време со семејството и пријателите, нашата цел е да ги направиме тие соништа реалност.

Со гордост можеме да кажеме дека секоја година имаме поголема листа на препораки, клиенти кои се враќаат и нови клиенти што е вистински доказ за резултатите што ги постигнува нашиот тим за нашите купувачи на имот.

Возбудени сме за можноста да ви помогнеме и да бидеме покрај вас во текот на ова возбудливо патување.

Кликни тукада прочитате што имаат да кажат клиентите на Томе за негоОцени го мојот агент.

35+
YEARS COMBINED REAL ESTATE EXPERIENCE
200+
КУПУВАЧИТЕ УСПЕШНО ПОМОГНАА
$225M
WORTH OF PROPERTY PURCHASED

Meet The Team

Our Team - Buyer's Agent

Tome Avelovski

Director & Senior Buyer's Agent

Our Team - Buyer's Agent

Elena Avelovski

Buyer's Agent Associate

Our Team - Buyer's Agent

Greg Davis

Business Development Manager

Our Team - Buyer's Agent

Domenico Avelovski

Head Of Cuteness

ARE YOU READY TO GET STARTED?
bottom of page