top of page

Incredible 38% capital growth in 24-months

Location: New England Region, NSW

​Purchase Price: $327,000

Strategy: Cash flow & capital growth

Incredible 38% capital growth in 24-months

Дали сте подготвени да
Почни?

Често нè прашуваат 'колку заштеди или депозит ми требаат за да почнам да инвестирам во имот“, па еве го одговорот.

Ова во голема мера ќе зависи од тоа што барате да купите, каде барате да купите и каква е вашата стратегија. Нашите агенти на купувачи ќе ви помогнат да ве водат во вистинската насока и да ви помогнат да го сфатите ова.

Општо земено, ние им помагаме на клиентите со буџети кои почнуваат од 350.000 долари. Ова обично ќе бара од вас да имате заштеди, капитал или депозит од околу 75.000 УСД за да започнете.


 
Real Estate Agent
bottom of page