top of page

Renovation & development making over $300k profits

Location: Sydney Region, NSW

​Purchase Price: $755,000

Strategy: Renovation & development

Renovation & development making over $300k profits

Дали сте подготвени да
Почни?

Често нè прашуваат 'колку заштеди или депозит ми требаат за да почнам да инвестирам во имот“, па еве го одговорот.

Ова во голема мера ќе зависи од тоа што барате да купите, каде барате да купите и каква е вашата стратегија. Нашите агенти на купувачи ќе ви помогнат да ве водат во вистинската насока и да ви помогнат да го сфатите ова.

Општо земено, ние им помагаме на клиентите со буџети кои почнуваат од 350.000 долари. Ова обично ќе бара од вас да имате заштеди, капитал или депозит од околу 75.000 УСД за да започнете.


 
Real Estate Agent
bottom of page