top of page

Агентот на купувачот Албери-Водонга

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Два града. Две држави.
Една многу посебна дестинација.

 

Дом на кривулестата река Мареј и нејзините водни патишта, езерото Хјум (шест пати поголемо од пристаништето во Сиднеј) низа храна, културни икони, современи музеи, врски со нашата историја на мигранти, нашиот домороден народ со тајни места за одмор околу секој агол.

 

Албури-Водонга е многу повеќе од место за посета. Тоа е место каде треба да дојдете, да останете некое време и да живеете малку живот на Албери Водонга со нас.


Место каде што се случуваат нефилтрирани, некомплицирани, освежувачки врски, природно.

Albury.jpeg

Како помагаме?

Ако барате застапник на купувачот Albury-Wodonga кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте дошле на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачот Albury-Wodonga го познаваат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Олбери-Водонга, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го најдете тој совршен имот во Албери-Водонга, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини во Albury-Wodonga обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашиот агент на купувачот Albury.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи на Albury-Wodonga, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме преку Олбери

Олбери

Источен Олбери

Гленрој

долината Хамилтон

Лавингтон

Северен Олбери

Јужен Олбери

Сплитерс Крик

Спрингдејл Хајтс

Горна маса

Тургуна

Западен Олбери

Вирлинга

Предградијата што ги покриваме низ Водонга

Бандиана

Барандуда

Барнаварта Северна

Бонегила

Ебден

Хуон Крик

Ленева

Западна Водонга

Водонга

bottom of page