top of page

Агент на купувачот
Кентербери-Бенкстаун

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Сместено во градот Сиднеј, Кантербери-Бенкстаун is​ приближно 13 км југо-западно од CBD. Тоа е станбена, комерцијална и индустриска област која зафаќа 110 km2  и ги вклучува под 25 предградија и 5 одделенија. Градот ​City of Cante​rbury Банкстаун е еден од најразновидните социјални заедници и економски најразновидните заедници.

Кентербери-Бенкстаун е едно од ретките места во државата до кои може да се пристапи со автомобил, воз, брод и авион - аеродромот Банкстаун обезбедува мал центар за помали авиони ​додека Меѓународниот аеродром на Маскота е исто така во близина. Градот е добро опслужуван од две железнички линии и главни патишта кои нудат брз пристап до аеродромот во Сиднеј и другите главни центри.

Canterbury-Bankstown buyers agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате агент за купувачи во Кантербери-Бенкстаун кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте дошле на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од Кантербери-Бенкстаун го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во областа Кантербери-Бенкстаун, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во Кантербери-Бенкстаун, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини во Кантербери-Бенкстаун обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашиот агент на купувачот Canterbury-Bankstown.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи во Кантербери-Бенкстаун, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме
Кентербери-Бенкстаун

Ешбери

Бенкстаун

Бас рид

Белфилд

Беверли Хилс

Биронг

Кемси

Кентербери

Честер Хил

Чулора

Клемтон парк

Парк Кондел

Ерлвуд

Ист Хилс

Жорж сала

Гринакр

Парк Хурлстон

Кингсгроув

Лакемба

Лансдаун

Милпера

Монт Луис

Нарви

Падстоу

Падстоу

Падстоу Хајтс

Пананија

Пикник точка

Ридот Потс

Сад за бокс

Ревесби

Ревсби Хајтс

Ривервуд

Розеланди

Сефтон

Вилавуд

Парк Вајли

Јагуна

bottom of page