top of page

Северозападниот дел на Сиднеј
Агенти на купувачот

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Со оглед на тоа што побарувачката за недвижности во Сиднеј не покажува знаци на опаѓање, не е изненадување што некогашните рурални северозападни предградија на градот брзо стануваат марки локации.

Благодарение на огромните подобрувања во инфраструктурата и силните инвестиции за развивачи, областите како што е Келивил - лоцирани на 36 километри северо-западно од градот CBD - се повеќе се на врвот на списоците со остроумни купувачи.

 

Поранешниот земјоделски центар е во средина на сеопфатна трансформација, со паркови, трговски центри, ресторани, места за забава и училишта кои создаваат рапидно растечка широка привлечност.

North West Sydney Buyers Agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате агент за купувачи од Северозападен Сиднеј кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од Северозападен Сиднеј го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во северозападниот дел на Сиднеј, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го најдете тој совршен имот на северозапад, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини во северозападниот дел на Сиднеј обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашите агенти на купувачите од Северозападен Сиднеј.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи на северозападниот дел, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме низ северозападниот дел

Бокс Хил

Колеби

Марсден парк

Северен Келивил

Риверстон

Риверстон Исток

Риверстон Запад

Шофилдс

Лозје

bottom of page