top of page

Надворешен Запад (Западен Сиднеј)
Агенти на купувачот

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Надворешниот Запад е огромната област на Сиднеј на запад од градовите Парамата и Холројд, што е граница со Внатрешниот Запад. Тоа е јужно од Шир на Баулкам Хилс, кој е дел од северозападниот дел на Сиднеј. Ги вклучува градовите Блектаун, Пенрит и Хоксбери.

 

Пенрит брзо станува центар за бизнис и ноќен живот во Outer Western Sydney. Блектаун и Сент Мери се исто така блиску зад нив и вреди да се споменат. Ричмонд и Виндзор во градот Хоксбери се познати по својата историја. Понатаму на запад се Сините Планини и на југ Ферфилд и Ливерпул.

Western Sydney Buyers Agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате  Outer Застапник за купувачи во Западен Сиднеј кој може да ви помогне да го најдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од Outer West Sydney го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Сиднејскиот Запад, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во западните предградија, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини во Западен Сиднеј обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне нашиот тим за агенти на купувачите од Outer West Sydney.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи во Western Sydney, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Области што ги покриваме низ Западен Сиднеј

Блектаун

Кабрамата

Кембелтаун

Парамата

Пенрит

bottom of page