top of page

Агент на купувачот
Сценски раб регионален

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Регионот Scenic Rim е просперитетен рурален рај сместен во подножјето на Големиот опсег на поделба и опкружен со национални паркови наведени во светското наследство. Дом на население од повеќе од 40.000, регионот опфаќа 4.254 квадратни километри и се наоѓа еден час јужно од Бризбејн и еден час во внатрешноста на Голд Коуст. ​

 

Познат по својата восхитувачка глетка, таа е популарна туристичка дестинација која им нуди на посетителите многу да видат и прават. Од огромен број винарии и уметнички галерии до огромни патеки за пешачење, најсовремени капацитети за коњи, растечки рурални заедници и пријателски шарм на земјата, регионот на Scenic Rim е дестинација што мора да се види.

 

Нејзини главни градови и села се: Бодесерт, Буна, планината Тамборин, Коралбин, Бичмонт, Калбар, Аратула, Канунгра, Ратдауни, Харисвил и Пик Кросинг.

Scenic Rim regional buyers agents

Како помагаме?

Ако барате агент за регионален купувач на Scenic Rim кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите на Scenic Rim го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, помагајќи им на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Scenic Rim Region, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во Scenic Rim Regional, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Регионалниот пазар за недвижнини Scenic Rim обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашиот агент на купувачот Scenic Rim.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за регионални купувачи на Scenic Rim, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме преку
Сценски раб регионален

 • Аландејл

 • Аленвју

 • Ентони

 • Аратула

 • Барни поглед

 • Бодесерт

 • Бичмонт

 • Бенобл

 • Бидадаба

 • Бина Бура

 • Бирнам

 • Блантајр

 • Бунах

 • Бојленд

 • Бромелтон

 • Бунбура

 • Бунјурген

 • Барнет Крик

 • Каинбилен

 • Топ Крик

 • Канугра

 • Карнис Крик

 • Чарлвуд

 • Чингхи Крик

 • Божиќен Крик

 • Кламбер

 • Колевил

 • Кучин

 • Коулсон

 • Крофтби

 • Крина

 • Дарлингтон

 • Дугандан

 • Фасиферн

 • Долината Фасиферн

 • Ферни Глен

 • Летечка лисица

 • Фрејзервју

 • Френсис Крик

 • Гленигл

 • Харисвил

 • Hillview

 • Хоја

 • Илинбах

 • Innisplain

 • Џозефвил

 • Кагару

 • Калбар

 • Лагуната Кентс

 • Џеб Кентс

 • Кери

 • Кнап Крик

 • Коралбин

 • Кулгун

 • Ламингтон

 • Ларавале

 • Варовнички гребени

 • Долна планина Вокер

 • Марун

 • Меривејл

 • Милбонг

 • Милфорд

 • Милора

 • Мугера

 • Муранг

 • Морвинча

 • планината Алфорд

 • Монт Барни

 • Монт Едвардс

 • Монт Форбс

 • Монт француски

 • Монт Гипс

 • планината Линдесеј

 • Монт Вокер

 • Монт Вокер Запад

 • Munbilla, Mutdapilly

 • Ниндуинбах

 • Оки Крик

 • Обум Обум

 • О'Рајли

 • Пален Крик

 • Врв премин

 • Радфорд

 • Ратдауни

 • Roadvale

 • Розевал

 • Вклучување на Крик

 • Сарабах

 • Силвердејл

 • Јужен Ламингтон

 • Табуба

 • Табрагалба

 • Дајрето

 • Тамборинска планина

 • Тамрукум

 • Тамрукум Крик

 • Тароме

 • Темплин

 • Тевиотвил

 • Ундулах

 • Верездејл

 • Прочистување на Veresdale

 • Волас Крик

 • Ворил поглед

 • Базен за миење

 • Вилсонс Рамнини

 • Витерен

 • Вонглепонг

 • Вуломан

 • Вајаралонг

bottom of page