top of page

Свети Ѓорѓи (реката Џорџ)
Агенти на купувачите во Сиднеј

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Со прекрасно крајбрежје, изобилство паркови за истражување и нови случувања кои се појавуваат насекаде, време е да го проверите Свети Џорџ.

Познат како една од најпогодните области за живеење во Сиднеј, Свети Џорџ се наоѓа јужно од градот, приближно 10 километри од CBD. Областа Сент Џорџ опфаќа 35 предградија и се протега по должината на брегот на заливот Ботани од Киемаг до Сандрингам. На запад, Свети Џорџ се протега до Солт Пан Крик и М5 Источен автопат на север.

St George Buyers Agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате агент за купувачи од Свети Џорџ Сиднеј кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од Сент Џорџ Сиднеј го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во областа Свети Џорџ во Сиднеј, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во Свети Џорџ, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини Сент Џорџ обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено за оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне нашиот тим за агенти на купувачите од Сент Џорџ Сиднеј.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи на Свети Џорџ, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме преку Свети Ѓорѓи

Алавах

Арнклиф

Банксија

Парк Бардвел

Долината Бардвел

Бексли

Бексли Норт

Беверли парк

Беверли Хилс

Блејкхарст

Брајтон-Ле-Сендс

Карлтон

Парк за автомобили

Конелс Поинт

Харствил

Харствил Гроув

Кингсгроув

Когараха

Заливот Когара

Киемаг

Кајл Беј

Лугарно

Монтереј

Мортдејл

Нарви

Оатли

Пикхарст

Peakhurst Heights

Пеншурст

Рамсгејт

Плажа Рамсгејт

Ривервуд

Рокдејл

Сандрингам

Санс Соучи

Јужен Харствил

Долината Бардвел

Бексли

Бексли Норт

Беверли парк

Долината Бардвел

Бексли

Бексли Норт

Беверли парк

Долината Бардвел

Бексли

Бексли Норт

Беверли парк

bottom of page