top of page

Агент на купувачот
Сиднеј внатрешен град

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Како и повеќето големи градови во светот, најинтересните внатрешни предградија на Сиднеј имаат секој свој посебен идентитет. Сиднеј, како Париз, Њујорк и Лондон, е град на села, со идиосинкратски населби кои го опкружуваат центарот на градот кои зрачат со карактер, шарм и кул.

Да именуваме неколку Потс Поинт, Дарлингхерст, Падингтон, Сари Хилс, Њутаун, Глебе и Балмен - сите живи населби со ридски улици преполни со кафулиња, продавници, галерии, ресторани, барови, пабови, места за музика во живо и театри, со прекрасни паркови во кои можете да се опуштите, мирни позади улици за да се движите, а за време на викендите лежерни пазари за трагање.

Inner City Sydney Buyers Agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате агент за купувачи во Сиднеј од внатрешен град кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од внатрешен град Сиднеј го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Сиднејскиот внатрешен град, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во Внатрешниот град, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини Inner City Sydney обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашиот агент на купувачот Inner City Sydney.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи во Inner City Sydney, ние ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме низ внатрешниот град

Анандал

Балмен

Барангур

Кинески град

Кружен кеј

Мили пристаниште

Дарлингхерст

Елизабет Беј

Глеби

Кингс Крос

Лајххард

Милерс Поинт

Мур парк

Њутаун

Падингтон

Потс Поинт

Пирмонт

Редферн

Сари Хилс

Карпите

Ултимо

bottom of page