top of page

Внатрешен Западен Сиднеј
Агенти на купувачот

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Мрежата на села кои некогаш беа дом на работничките класи во Сиднеј, Внатрешниот Запад е обновена, а жителите на Сиднеј не можат да се заситат од тоа. Со CBD во Сиднеј, лесно патување (а во некои случаи и лесна прошетка), Внатрешниот Запад има многу.  

 

Сакан поради невообичаениот начин на живот, примамливите вкусови и топењето на културите, Сиднејскиот Внатрешен Запад знае како да го привлече животот. Составен од многу села, секое маало со своја приказна за раскажување, Внатрешниот Запад има привлечна живост со сеопфатен став.

Inner West Sydney Buyers Agents

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате агент за купувачи од Внатрешна Вест Сиднеј кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте на вистинското место.

Нашите лиценцирани застапници на купувачите од Inner West Sydney го знаат пазарот за недвижнини внатре и надвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде во текот на годините.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Сиднејскиот Внатрешен Запад, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот на Внатрешниот Запад, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот начин на живот, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран агент за купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини Inner West Sydney обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне тимот на нашиот агент на купувачот Inner West Sydney.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи Inner West, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме низ Внатрешниот Запад

Аботсфорд

Александрија

Анандал

Ешбери

Ешфилд

Балмен

Балмен Исток

Биконсфилд

Белфилд

Бреза

Точка за појадок

Бурвуд

Бурвуд Хајтс

Кабарита

Кампердаун

Кемси

Заливот на Канада

Кентербери

Чизвик

Конкорд

Конкорд Вест

Кројдон

Кројдон парк

Драмојн

Хил Далвич

Ерлвуд

Енфилд

Повеќе

Ерскинвил

Пет док

Шумски дом

Глеби

Хаберфилд

Homebush

Homebush West

Парк Хурлстон

Лајххард

Луишам

Либерти Гроув

Лилифилд

Мариквил

Мортлејк

Њуингтон

Њутаун

Северен Стратфилд

Петершам

Родос

Род Поинт

Розел

Расел Леа

Свети Петерс

Станмор

Стратфилд

Стратфилд Југ

Летен рид

Сиденхем

Темпи

Вареемба

Вентворт Поинт

bottom of page