top of page

Сатерленд Шајр
Агенти на купувачите во Сиднеј

Вашите локални и искусни застапници на купувачите!

Добредојдовте во Сатерленд Шир, дестинација со недопрени плажи за сурфање, блескави водни патишта и четири спектакуларни национални паркови. Во комбинација со нова сцена со храна, свежа мода и дизајнерски продавници, посетителите се разгалени со идеалниот микс на релаксација на брегот и космополитски луксуз. 

Само 25 километри јужно од CBD и само 20 минути од аеродромот во Сиднеј, „Шајр“ бидејќи областа е љубезно позната од локалното население е совршено место за да се нарече дом. Потребен ви е агентски тим на купувачот Сатерленд Шајр во ваша страна.

Alfords.jpeg

Како помагаме?

Ние го правиме купувањето имот, едноставно!

 

Ако барате купувач на Сатерленд Шир Сиднеј кој може да ви помогне да го пронајдете вашиот дом од соништата или да го лоцирате идеалниот инвестициски имот за да ја обезбедите вашата финансиска иднина, тогаш сте дошле на вистинското место.

Нашите застапници на лиценцирани купувачи го познаваат пазарот за недвижнини 2234 одвнатре и однадвор, бидејќи им помогнале на многу клиенти да купат имот овде со текот на годините, а исто така и самите живееле овде.

Ги покриваме Алфордс Поинт, Бангор, Барден Риџ, Илавонг и Менаи.

Без разлика дали барате куќа, стан, градска куќа, вила, дуплекс или блок на земјиште, ние ве покриваме.​

Купување на вашиот
Основна резиденција

Го барате тој дом од соништата во Сатерленд Шајр во Сиднеј, но се борите да го најдете? Или постојано ги пропуштате оние што ви се допаѓаат поради конкуренцијата?

Подготвен сет за купување - агенти за купувачи на имотне само што ќе ви помогне да го пронајдете тој совршен имот во Сатерленд Шајр, туку ќе ви помогнеме и да го обезбедите со нашите стручни преговарачки вештини.

 

Имаме пристап до ексклузивни можности надвор од пазарот и пред пазарот кои пошироката јавност никогаш не ги гледа, што ви дава подобри шанси да го обезбедите вашиот дом.

Ќе ве запознаеме на лично ниво, за да имаме длабинско разбирање за тоа што всушност е вашиот „дом од соништата“.

 

Дознавајќи за вашиот животен стил, како патувате до работа, дали имате деца кои треба да одат на училиште, дали ви треба јавен превоз и слично - сето ова ќе игра главна улога за нашиот специјализиран застапник на купувачи во областа да ви го најде вистинскиот имот.

Можеме да ви заштедиме време, пари и да го отстраниме целиот стрес од купувањето на вашиот следен дом.

Happy family at home
Investment properties

Купување на Ан
Инвестициски имот

Пазарот за недвижнини Сатерленд Шајр обезбедува одлични можности за инвеститорите, особено за оние кои бараат добра рамнотежа на силни приноси за изнајмување и раст на капиталот и тука може да ви помогне нашиот тим за агенти на купувачот Сатерленд Шајр.

 

Купувањето инвестициски имот може да биде толку корисно со воспоставената вистинска стратегија и затоа ќе ви помогнеме да го купите вистинскиот имот, на вистинската локација, за вистинската цена.

Како водечка агенција за купувачи на Сатерленд Шир Сиднеј, ќе ви помогнеме да ја донесете вистинската одлука со нашето широко познавање на пазарот за недвижнини во Мелбурн, водејќи ве на секој чекор од патот.

 

Ќе спроведеме истражување за да ви ја најдеме најпрофитабилната инвестиција во рамките на вашиот буџет. Нашиот тим ќе бара и ќе ги скрати соодветните имоти, ќе ги прегледа физички, ќе изврши длабинска анализа, ќе преговара и ќе ви помогне да го обезбедите вашиот инвестициски имот по најдобра цена и под вистинските услови.

Подготвени сте да започнете со вашето патување?

Предградијата што ги покриваме преку
Сатерленд Шајр

Алфордс Поинт

Бангор

Барден Риџ

Bonnet Bay

Бундеена

Буранер

Карингбах

Карингба Југ

Комо

Cronulla

Заливот Доланс

Енгадин

Сива точка

Плажата Гринхилс

Гимеа

Заливот Гимеа

Heathcote

Илавонг

Џанали

Кенгур Точка

Карила

Кирави

Курнел

Лили Пили

Лофтус

Мајанбар

Менај

Миранда

Заливот на остриги

Хакирање на пристаништето

Сенди Поинт

Сатерленд

Силванија

Силванија Вотерс

Точка Тарен

Водопад

Woolooware

Воронора

Воронора Хајтс

Јаравара

Заливот Јови

bottom of page